2 Dakika Kural için yangın kapısı

Wiki Article

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 geçim katkısızlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil bulunmak; dayanıklı, bedii baplara en münasip fiyatlarla iye yürütmek karınin İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden enstantane bili alabilirsiniz.

Yol Odası Yangın Bapları : Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının semtı sıra otomasyon sistemlerine yaraşır aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın kapısı camlı mümkün.

Hassaten, evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, münasip şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın yönetmeliğine normal binalacak bir yangın merdiveni kucakin bazı bileğmeslekkenler mevcuttur. Bu değanlayışkenler; kuruluşnın kullanım amacı ve yangın merdiveni çeşitleridiridir. Bu değmaslahatkenlerin yangın merdiveni standartlarını elbette bileğkârtirdiğini zirda inceleyelim.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı genişlik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının koskocamanliğinden azca olmamalıdır.

Yangın Bapsı Nasıl Takılmışr? Her binanın malik başüstüneğu meydan ve ihtiyacı görüş önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı spesiyalist ekipler aracılığıyla binalmaktadır.

 Bir mimarida yahut katlarında bulunan her kullanıcı sinein, gayrı kullanıcıların tasarrufında olan odalardan yahut mekânlardan bitmek zorunda lafınmaksızın, bir çıkışa veya çışitalara elden ulaşım katkısızlanması gerekir.

Hangi mimarilarda yangın merdiveni bulundurulması ile ait zorunluluk örgünın özelliklerine için belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı nüshası, mimarinın kullanım sınıfı gibi faktörler aktif olmaktadır.

Yegâne kanatlı yangın bapları binaların içinde olması umulur yangın ve benzeri acil durumlarda önlem çalmak en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

Kattaki konutların her birinin dâhilinden bir yangın güvenlik holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması lüzumlu bileğildir.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak dayalı kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın Yangın Kapısı merdiveni standartları da temel alınmaktadır. Buna bakarak yangın merdiveninin çizimini yaratıcı tasarımcıdan çkızılışan her bir personele derece bütün her insanın yangın merdiveni standartları layıkıyla aksiyon etmesi ve muktezi çdüzenışmaların da buna gereğince konstrüksiyonlması gerekmektedir.

İnsan yoğunluğu fazla olan, kişilerin tıknaz halde yaşadığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve acil gidiş önlemi olarak Yangın Bapsı kullanmaı kanunen şpeş koşulmuştur. Yangın Baplarının en sık kullanıldığı projeler beyninde;

Yangın bapsı yangın çıkış bapsı yangın merdiveni bapsı imalatı kuruluşlmaktadır bütün ölçülerde üretim mimarilır hazırda stokta kapılarımız mevcut ölçün ölçülerde aynı zaman teslim edilir istenilen nüshada mevcuttur bekleme süresi nanay izin garantilidir ayriyeten yangın merdiveni imalatı binalmaktadır detaylı malumat için telefon numaranızı ileti atın dcivarüş yapalım

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Report this wiki page